Könyvtár

Kedves Olvasóink!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a 2023. január 1-től hatályos változásokról.

Könyvtárunk személyi állománya bővült, új munkatársunk dr. Palkó Lajosné könyvtárvezető, aki könyvtári szakértőként nagy tapasztalattal rendelkezik könyvtárvezető, biblioterápia, minőségmenedzsment ismeretek terén.

Az olvasói igényekhez igazodva változott a nyitvatartási időnk, szerdánként 19 óráig tartunk nyitva. A többi napon a megszokott időpontban várjuk Önöket:

hétfő: zárva,

kedd: 10-17 óra,

szerda: 10-19 óra,

csütörtök: 10-17 óra,

péntek: 10-18 óra,

minden hónap első szombatján: 09-12 óra között,

vasárnap: zárva.


Szolgáltatási díjaink az alábbiak szerint módosultak:

Beiratkozási díj: 1600 Ft/év

A beiratkozási díj fizetése alól továbbra is mentesülnek a 16 éven aluli és a 70 év feletti könyvtárhasználók, könyvtári dolgozók, muzeális intézmények és levéltárak dolgozói, valamint az Etyeken élő, vagy dolgozó pedagógusok.

A beiratkozási díjból 50%-os kedvezményt kapnak az érvényes igazolvánnyal rendelkező diákok, hallgatók, a nyugdíjasok és a munkanélküliek.

A könyvtárközi kölcsönzés díja: 2000 Ft/könyv

A késedelmi díj mértéke: 20 Ft/nap/ dokumentum

Várhatóan áprilisig a megszokott rend szerint napközben a Látogatóközpontban lehet átvenni az előzőleg telefonon, üzenetben, vagy levélben igényelt könyveket, vagy visszahozni a lejárt kölcsönzéseket, valamint minden nap a könyvtár zárása előtti utolsó órában lehetőség van az ún. „kabátos kölcsönzésre” a Könyvtár épületében.

Online katalógusunk: http://0620.netlib.hu/katalogus

Idén számos újdonsággal és programmal készülünk, amelyre mindenkit szeretettel várunk!