Lili
Etyeki baráti klub tagja.

Taps/fütty arány: +71/-29
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #405 Dátum: Március 06, 2010, 17:45:01 » |
|
Kedves Virágszirom! Látod, minden viszonyítás kérdése. Nézd meg a pátyi testületet: népszavazással ellentétes döntés, komoly feszültség a szomszéd településsel, stb. Remélem a polgármesterük visszautalja újratárgyalásra. Etyek békés, nyugodt hely.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
babcsaka

Taps/fütty arány: +238/-18
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #406 Dátum: Március 06, 2010, 17:48:54 » |
|
Admin!
Ha más nem, legalább tereld az ilyen tartalmú hozzászólást abba a topicba, amelyikbe való! Nincs értelme vitatkozni!
Ez nem egy nagypolitikai topic, nem a Jobbik weboldala, hanem az Etyeki Önkormányzat működésével kapcsolatos topic.
El kéne már felejteni a nagypolitikát, ami semmi mást nem tesz, mint megrontja a közéletet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
Administrator

Taps/fütty arány: +47/-11
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #407 Dátum: Március 06, 2010, 17:56:33 » |
|
Rendben. Áttereltem a "politikai tereferék- választások 2010"-be, remélem nem maradt ki semmi. Elég nehéz szétválasztani az írásokat. A.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Március 06, 2010, 17:59:40 írta Admin »
|
Naplózva
|
|
|
|
fenyves

Taps/fütty arány: +145/-2280
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #408 Dátum: Március 06, 2010, 18:27:54 » |
|
Kedves Admin! Ez a tema a kepviselö -testületi ülesekröl szol. Nem kellene a politikahoz rakni. Ez ugy kezdödött, hogy a KT-ülesen Harcos kerdezett valamit a PM-töl. Elhiszem, hogy az igazsagot babcsakaknak rejtegetni kellene.VSz-röl mar nem is beszelek! Milyen erdekes, hogy amikor mas embereket gyalaznak folyamatosan, senkinek nem tünik föl. Senki sem ker meg, hogy Admin te ezt hagyod? Elhiszem, hogy nehez követned a dolgokat, de ez most komolyan idevalo. Valamire valaszt szeretnenk kapni, de nem VSZ-töl. Neki, meg tarsainak csak egy a lenyeg. (A kepviselök mondjanak le!) Ez mar olyan unalmas. Szerintem ez a topic eppen arra jo, hogy mondjuk el a velemenyeinket mindenkiröl. A PM-röl is. A meg nem adott valaszokrol is. Mar megfigyeltem, hogy a forumot is összekeverik egyesek a E-forrassal. Csöpög az egyoldalusagtol. szep estet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
babcsaka

Taps/fütty arány: +238/-18
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #409 Dátum: Március 06, 2010, 18:58:39 » |
|
fenyves! Tényleg jól szórakozom! Erre szokták mondani, hogy : "Ön melyik tévét nézi?"  Értem, akkor térjünk vissza a megválaszolatlan kérdésekre! Azt mondta, hogy a testület által 2006-ban elfogadott ciklusprogram Talentis és Korda stúdióval való hatékony együttműködésére vonatkozó pontjáról - amit Z.P., L.gy. és társai is elfogadtak- megkérdezte a jelenlegi "korábbinál demokratikusabb" képviselőket, ahogy jellemezte őket. Elmondaná, hogy mit válaszoltak, mert azt mondta nekik hisz, csak azt felejtette el elmondani mi az amit elhitt nekik! Miért támogatták akkor a Talentis és Korda együttműködést? Szóval a kérdés: a megkérdezett képviselők támogatják a Talentis, Korda együttműködést? Maga járt már Herceghalmon? Tetszik magának a megújult iskola, főút, könyvtár, művelődési központ, szálloda? vagy Biatorbágyon? Ott tetszik magának az új egészségház, Polgármesteri Hivatal, Művelődési ház? Mit gondol, miért mondják azt az emberek, hogy a szomszéd falvak elhúznak mellettünk? És maga szerint ezek a falvak kertben termelik a pénzt? A baj az, hogy a magukfajták (ahogy maguk hívják magukat) nem képesek felfogni a fejlődés mozgatórugóját, annak működését! Üdv: egy babcsakaféle:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
Administrator

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #410 Dátum: Március 06, 2010, 19:21:56 » |
|
Kedves Fenyves!
Ha visszaolvasod a régebbi írásokat és az ottani moderálásokat akkor láthatod, hogy próbáltam igazságos lenni. Ahol névszerint volt említve valaki és gyalázták akkor moderáltam. Nem mondhatod, hogy részrehajló vagyok. Mivel azonban egyre nehezebb már ezt a fórumot moderálni, ezért már felvetődőtt bennem a szándék, hogy abbahagyom és átadom valaki másnak, hátha jobban tudná csinálni. Egyszer már felajánlottam de senki nem jelentkezett. Admin.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Március 06, 2010, 19:26:54 írta Admin »
|
Naplózva
|
|
|
|
harcos

Taps/fütty arány: +69/-66
Nem elérhető
farkas
|
 |
« Válasz #411 Dátum: Március 06, 2010, 20:11:48 » |
|
Babcsaka nem a fejlődéssel van a baj, de lehet másból is mint kiárulni magunkat idegen kézbe, legyen az Izraeli Német Osztrák vagy akármi én ellenezni fogom és a jobbik is, álljunk már meg a saját lábunkon végre, és ne mindig azt nézzük kinek hogy felelünk meg, az uniónak Amerikának Izraelnek vagy akár kinek, feleljünk meg magunknak segítsünk magunkon Isten is megsegít, nyilván az a jó az uniónak is ha bólogató kutyák vagyunk és aláírunk olyasmit is ami nincs is lefordítva, lásd a Liszaboni szerződést. A talpra állásunk úgy látom végbe is vihető és ha a jobbikon múlik végbe is visszük, ezt tudják is a parlamenti pártok azért is mondanak ránk tücsköt bogarat, mert ha meg valósítjuk az nagy leégés lesz nekik amit maszatoltak 21-éve és a jobbik programmal végbe vinnénk pár év alatt, na ezen lehet gondolkodni.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Március 06, 2010, 20:13:49 írta harcos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Senki
Új tag
Taps/fütty arány: +109/-9
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #412 Dátum: Március 07, 2010, 12:15:33 » |
|
Kedves Harcos!
Irigylem a hited. Én már nem tudok így hinni. Elolvastam a Jobbik programját. Nem látom benne, hogy a pl.: multik megadóztatásából hogyan ér Etyekre a pénz. Nagyon hosszú az út addig és félek elfogy mire ideér. Szerintem nekünk kell tenni valamit és nem az (jobbik)államra várni ("Segíts magadon Isten is megsegít" az én értelmezésemben)
Kedves Admin!
Ne hagyd, hogy érzelmileg belerántsanak. Tedd a dolgot. Azzal, hogy ide írunk, mindannyian elfogadtuk a Fórum Működési Szabályzatát. Ide másolnám ha valaki nem olvasta az idevágó részt:
"Elfogadom, hogy a Fórum webmesterének, az Adminisztrátornak és bármely Moderátornak jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg hogy ez szükséges."
üdvözlettel: Senki
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GyCsII

Taps/fütty arány: +88/-82
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #413 Dátum: Március 07, 2010, 13:41:29 » |
|
Fenyves, egy előző hozzászólásodra: SZL: A Korda Studiovalvalamint a Talentisszal valohatekony együttmüködes...He?.(.Hupsz az angyalat!)
Ez aztan a beszed! De mi a baj ezzel? Szerintem ha egy PM hatékonyan akar együttműködni a térség vállalkozásaival, az még nem árult el senkit. Szerintem a hatékony együttműködés az is lehet, hogy értelmesen meg kell vizsgálni, mi jöhet ki az egészből, jó nekünk, rossz, stb. Harcos, ne hagyd hogy Fenyves rád hivatkozzon. Neked is írom a kérdést: Akkor szerinted mi legyen a stúdióval? Mert szerintem igenis lehet(ne) a falunak egy normális viszonya velük! Szerintem nem azt kell követelni, hogy pl. bontsák le, hanem azt, hogy pörögjön, dolgozzon, épüljön fel teljesen, és adjon munkát Etyeknek! Ez értelmes cél volna. Talentis: ugyanez: Nem elhajtani kell, hanem úgy együttműködni, hogy a mi érdekeink se sérüljenek! EU: Hát igen, hülyére vesznek, netto befizetők vagyunk. De ennek is a fő oka a belső marakodás. Sok külföldi ismerősöm, haverom kérdezte anno.: Miért akartok ti magyarok EU-csatlakozást? NATO-t? Nem ízlik a szabadság? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
ifj. Gyurkócza Csaba
|
|
|
fenyves

Taps/fütty arány: +145/-2280
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #414 Dátum: Március 07, 2010, 14:33:07 » |
|
gycs! Mar megint melyik forumot olvastad? idezet? Harcos ne hagyd, hogy fenyves rad hivatkozzon:  Szegeny .....neked irtozatos furcsa az ertelmezö kepesseged. SAJNALLAK! ennyi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
Administrator

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #415 Dátum: Március 09, 2010, 00:09:35 » |
|
Néhány írást áttettem a a megfelelő topikba. Váalasztások 2010, ott keressétek.
Admin
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
átlagember

Taps/fütty arány: +31/-51
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #416 Dátum: Március 09, 2010, 12:55:19 » |
|
Sajnos megnéztem az Etyektv-n a képv.tesületi ülést. ( Februári) Úgy vettem észre a képviselő testület próbált kompromisszum képes lenni,sajnos a Pm. csak a kiadtam a feladatot, a felelősségre vonás témakörbe tudott gondolkozni. A feladat kiadása egy dolog, kapott e segítséget,kellő motivációt a pü-i csoport,- a fenyegetés az nem segítség- a jó munkavégzéshez. Azt vettem észre ismét parancsnoki állománygyűlésnek vélte a Pm a képv.testületi ülést! Azóta már pü-i csop.vez sincs'
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Március 09, 2010, 14:32:33 írta átlagember »
|
Naplózva
|
|
|
|
viragszirom52
Az etyeki fórum tagja

Taps/fütty arány: +14/-15
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #417 Dátum: Március 09, 2010, 14:31:58 » |
|
Kedves Átlagember ! A hozzászóláshoz egy kis információt szeretnék hozzátenni: A TV-ben látottaknak volt előzménye is, (amelyet ezerk szerint Te nem követtél) minthogy a p.ügyi vezetőnek ezen időpontra már el kellett volna késziteni a költségvetési tervet. A PM egyszerüen csak számon kérte a feladatat elvégzését. Aki unkahellyel rendelkezik, annak azt is látnia kell - s ebbe még az önkormányzatok is beletartoznak - hogy sehol sem engedhető meg, főleg egy vezető részéről, hogy ne végezze el a feladatát és főként határidőre. Gondolom ebben egyet tudunk érteni ? Az, hogy a p.ügyi cs. már nincs, mert inkább elment, mivel nem tudta az uj követelmények szerint elkésziteni a költségvetési tervet, igy az aljegyző vezetésével a p.ügyi dolgozók végezték el a munkát. Elnézésed kérem, de igy kerek az egész. Sajnos ebből csak a PM megitélését helytelenited. Részinformációkból nehéz reális képet kapni. üdv. Vsz
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
átlagember

Taps/fütty arány: +31/-51
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #418 Dátum: Március 09, 2010, 14:43:25 » |
|
Az, hogy a p.ügyi cs. már nincs, mert inkább elment, mivel nem tudta az uj követelmények szerint elkésziteni a költségvetési tervet, igy az aljegyző vezetésével a p.ügyi dolgozók végezték el a munkát. Elnézésed kérem, de igy kerek az egész. Sajnos ebből csak a PM megitélését helytelenited. Részinformációkból nehéz reális képet kapni. üdv. Vsz
Kedves VSZ ! Nem arról van szó,hogy én a Pm-el szemben kívánom védeni, de ellehetetleníteni mindenkit el lehet-az előző időkben nekem is volt gondom az adóügyekkel kapcsolatosan-de hosszú évek alatt elrontottakat elég nehéz rendbe hozni. Kapott e segítséget vagy csak ellehetetlenített helyzetbe került? A televízióban egy agresszív ember képeződött le számomra,úgy vélem helytelen vezetési stílussal ! Ez az én véleményem! Ezt a véleményt nem kívánom senkire ráerőltetni, de elmondom!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GyCsII

Taps/fütty arány: +88/-82
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #419 Dátum: Március 11, 2010, 11:04:19 » |
|
Unalmas, hogy sokan folyton azt hajtogatják, mondjon le a testület.
Szerintem azért hajtogatják, mert számukra a testület unalmas, meg ahogy a falu jelenleg működik.
Mi volna ha valamit csinálnának, valahogy máshogy, valahogy konstruktívabban - és máris érdekesebbek lehetnének?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
ifj. Gyurkócza Csaba
|
|
|
|