Admin
Administrator
Etyeki baráti klub tagja.

Taps/fütty arány: +47/-11
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: Augusztus 28, 2009, 08:54:22 » |
|
Tisztelt Látogatók!
A topik célja, hogy felhívja minden illetékes, és nem utolsósorban etyeki polgár figyelmét arra, hogy községünkben gondok vannak a hulladék kezeléssel.
Üdv:
Admin
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Augusztus 28, 2009, 08:58:02 írta Admin »
|
Naplózva
|
|
|
|
benu
Új tag
Taps/fütty arány: +12/-2
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: Augusztus 28, 2009, 19:37:49 » |
|
Kedves Fórumozók! Úgy általában nagy a gond a szemét körül, de történetesen, most a szelektív hulladék gyűjtésre fókuszálnék. Szerintem csak egy kis átszervezés kellene, mert látszik, hogy műanyagból jóval több keletkezik, mint pl. üvegből, így ha egy üveges szállítás kimaradna és helyette műanyagot vinnének(egy adott cikluson belül), kisebb lenne a gond, meg természetesen akkor is, ha valaki látja, hogy tele a tároló, nem rakja mellé a zsákot, illetve, szakszerűen kiszorítja belőle a levegőt. Le a szemetekkel! 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Augusztus 29, 2009, 19:42:28 írta Admin »
|
Naplózva
|
|
|
|
schrenckh
Új tag
Taps/fütty arány: +2/-0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: Augusztus 29, 2009, 10:07:36 » |
|
Köszönöm a szerkesztőnek,hogy létrehozta ezt a topikot.Remélem nem csak az én problémám ez a háztartási hulladék ügy.Annak idejen amig a buszmegállóban ,majd a kilátónál volt elhelyezve a konténer,én is felháborodtam a körülötte kialkult áldatlan és gusztustalan helyzetért. Akkor is próbáltam emailben valami segítséget kérni az illetékesektől,de semmi választ nem kaptam.Eddig is és ezután is kulturált módon gyüjtöttem a szemetünket és lezárt müanyag zsákban tettem bele a konténerbe nem úgy mint sokan mások.Most a szelektív hulladékgyüjtőkhöz viszem,de nálam sajnos keletkezik fém hulladék is/kutya kajás doboz,konzev doboz,aminek nincs meg a gyűjtőhelye. Különben ma reggel örömmel vettem észre,hogy a magyarkút mellőli szelektív hulladékgyűjtőtől elvitték a kb 3 héte ott éktelenkedő szeméthalmazt.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Augusztus 29, 2009, 19:42:39 írta Admin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oriza_Triznyák
Az etyeki fórum tagja

Taps/fütty arány: +6/-3
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: Szeptember 20, 2009, 20:17:53 » |
|
Nem találom az e-mail-t ahova elküldhetném az alábbi képet(Ha valaki tudja ossza meg velem.) annak érdekében hogy felkerülhessen az árnyékos oldal menüpont alá, ahol kiderülhet az is, hogy a a helyi traktoros a határba viszi a szemetét! http://kepfeltoltes.hu/view/090920/DSC00019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emre
Az etyeki fórum tagja

Taps/fütty arány: +26/-54
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: Szeptember 20, 2009, 20:39:31 » |
|
Én tudom az e-mail címet, íme: szerkesztő@webetyek.hu. Kár, hogy nem látszik a traktor rendszáma, meg a faszinger feje. Az lenne a legjobb, ha a most látott kép után a lerakott kupacról is készülne fotó. Láttad a lepakolást is, mert anélkül nehéz bármit is kezdeni. Egyébként a Boti út végig szemetes, de a Törley-területről Bicske felé vezető földút mentén is tiszta hulladék minden.
Emre
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
livingdead
Vendég
|
 |
« Válasz #5 Dátum: Szeptember 21, 2009, 05:31:45 » |
|
Ezen a kordén azért nem látszik a rendszám mert nincs neki  . Jó kis kőbányánk az ödöni úton.Száz évig vihettük volna a sittet oda,helyette a M.O.M nyugszik békében.  Bizonyos szemét típusokra nincs megoldás. A szegénység is belejátszik az ilyen partizán akciókba.Egy konténert egyszerűen nem tud mindenki megfizetni. Ilyet én még nem is láttam,trakesszal ilyen mennyiséget leönteni. Szerintem rossz időben láttad Oriza,éppen szedte fel a sok rendetlen szemetelők után a dombokat.  Emre egy ilyen lélekvesztőt nem nehéz azonosítani a faluban.A kép alapján büntetni nem is lehet azért arra jó,hogy legalább szégyelje magát.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
Administrator

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6 Dátum: Szeptember 21, 2009, 10:23:12 » |
|
Sziasztok! Az e-mail cím helyesen: szerkeszto@webetyek.huÜdv A.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oriza_Triznyák
Az etyeki fórum tagja

Taps/fütty arány: +6/-3
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: Szeptember 21, 2009, 12:03:36 » |
|
Kedves Admin!
Köszi hogy helyére raktad a képet. A kérdésekre csak annyit, hogy viszi és kb. tíz perc múlva üresen jött vissza. Természetesen az üres traktort is lefotóztam, csak elég messze volt, de elküldöm azt is. A hely ahol a kép készült a Dávidmajorra vezető földút. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy ezt júniusban csináltam, csak most került elő a telefonomból!
Üdv:Oriza
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emre
Az etyeki fórum tagja

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8 Dátum: Szeptember 21, 2009, 13:32:11 » |
|
Bocs az e-mailért: az o és az ő a gyengém, de a többi okesz volt. Livingdead! A traktornak tényleg nincs azonosítója? Én nem értek hozzá. Jó, hogy az utánfutótól nem látni, de azért számításom szerint kell legyen valami rendszámféle a trakesznek is. Ahol ez a fotó készült, ott több traktornyi szemetet lehetne összeszedni a bokrok aljából. Elkeserítő. Admintól kérdezem, hogy hol tekinthető meg a kép? (én, ostoba az etyeki hangulatképek között kerestem  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
livingdead
Vendég
|
 |
« Válasz #9 Dátum: Szeptember 21, 2009, 14:14:02 » |
|
Emre a kordéról beszéltem.Ha a K.M.B meglátja ezt a fotót,az összes nem létező haja az égnek áll.Ez egy sufnituning,minden vontatmánynak(on) rendszám táblának kell lenni.Úgy vizsgázik mint maga a trakesz.Jelzem,ha ezek látszanának se lehetne tenni semmit,az üres viszárus fotóval együtt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
Administrator

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: Szeptember 23, 2009, 11:27:28 » |
|
Szia Emre! Ott is jó helyen keresed, mert ezek a képek is generálnak egyfajta hangulatot  . Gyorsabb elérést tesz lehetővé, ha a főoldal jobb oldali menü sora alatt keresel egy árnyékos etyeki tájképet és oda katt. A leggyorsabb elérést ez a link nyújtja: Etyek árnyékos oldala
Üdv: Admin.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emre
Az etyeki fórum tagja

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11 Dátum: Szeptember 23, 2009, 13:22:25 » |
|
Köszi Admin!
Ebben a topicban már másodszor sikerült levizsgáznom számítástechnikából, és egyszer pedig traktor-utánfutó rendszám tudományból! Szemetes képeket én is akarok küldeni neked! emre
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
schrenckh
Új tag
Taps/fütty arány: +2/-0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12 Dátum: November 30, 2009, 19:59:54 » |
|
2009.szeptember 8.-án emailt küldtem az Érdkom nevű,állítólag szeméttel foglakozó cégnek,hogy felvilágosítsanak hol helyeztek el Etyeken konténert .Ma 2009.november 30.-a van és válaszra sem méltattak.A szemét meg csak gyűlik,mármint az ami nem éghető.Bár elég sok különös autó fordul meg az Öreghegyen,melyek talán tudnak valami illegális szemétlerakó helyet mivel szölőért már nem érdemes feljönni. Talán ők sem találnak konténert a faluban?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mirell
Új tag
Taps/fütty arány: +0/-0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13 Dátum: április 15, 2010, 14:40:21 » |
|
csak az átkos női kíváncsiság miatt.... kinek a remek újítása lehet, hogy most hétközbenre szervezték a lomtalanítást... ?!?!? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|