FIGYELEMFELHÍVÁS
A NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ
BÉRLŐI SZÁMÁRA
 
 
 
A Nemzeti Eszközkezelő 2019. március 31-ig tájékoztató levelet küldött bérlőinek, amelyben felajánlotta az arra jogosultak számára azt, hogy eddigi bérelt ingatlanukat kedvezményesen visszavásárolják. A megvásárlásra a bérlőknek egyösszegben vagy részletekben van lehetőségük, de dönthetnek úgy is, hogy továbbra is bérlőként laknak az ingatlanban változatlan feltételek mellett.  
zarlat

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Közösségünk vezetőjeként szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az utóbbi időben rendszeresen érkeznek hozzám olyan információk, hogy a faluban egyesek a saját kazánjukban, kályhájukban vagy az udvarukon égetik el a műanyag, gumi, régi bútor stb. hulladékukat, mely a levegővédelmi követelmények megsértéséhez kapcsolódó levegőtisztaság-védelmi bírsággal sújtandó cselekmény.

Tovább »

Sajtóközlemény

A megyében élőknek állít ki hatósági bizonyítványt a járási hivatal

A korábbi gyakorlattól eltérően megváltoztak a taj-kártya, EU-kártya, valamint a családok otthonteremtési kedvezményének, illetve otthonteremtési kamattámogatás (csok) igénybevételéhez szükséges hatósági bizonyítvány kiállítására vonatkozó illetékességi szabályok.

Tovább »

vegzes hatarszemle
zajkibocsatasi hatarertek hatarozat Czimeres
hirdetmeny 170202