Kedves Etyeki Lakosok!
A Magyar Falu Program frissen kiírt pályázata az 5000 főnél kisebb településeken élő macskák és ebek ivartalanításához nyújt támogatást, melyet a helyi önkormányzat igényelhet a település lakóinak tulajdonában lévő állatok számára.

A pályázat célja az kutyák és macskák ivartalanítása, veszettség elleni védőoltással és microchippel való ellátása és ez által a nem kívánt szaporulat, valamint a felelős állattartás népszerűsítése.

A pályázat keretösszege összesen 500 000 000 Ft, ebből 1,5 millió forint igénylésére van lehetőségünk. A pályázat benyújtásának határideje 2021. június 19., azonban a benyújtást megelőzően igényfelmérést kívánunk tartani.

A fentiek alapján tisztelettel megkérek minden településünkön élő állattartót, hogy amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel a email címen jelezze igényét a szolgáltatásokra.

Az igény benyújtása során kérem adják meg az állattartó nevét, címét, telefonos elérhetőségét, az igényelt szolgáltatást (microchip, veszettség elleni védőoltás, ivartalanítás), valamint az állat faját és életkorát.

Az igények benyújtásának határideje: 2021. május 31. hétfő 16 óra.

Az igényfelmérést követően minden állattartóval felvesszük a kapcsolatot a további teendőkről. Fontos tudnivaló, hogy csak olyan eb oltható, illetve ivartalanítható, amely rendelkezik microchippel.

Az oldal tetejére